так ось, ну пограв я щойно в ту демку. Висновки???---ну інтерфейс звичайно порадував,
але я ще не вникав чи буде толк з віджетів якими напхали сам інтерфейс "ДО ГРИ" - це покаже повна версія гри.
В Демці достіпні 6 команд - Мілан, ЧлЕНСІ, Марсель, Реал, Торонто, і... хз яка там ще команда. Можна зіграти 2 тайма по 2 хв.
Здивував відразу м'яч - троха завеликий)) і ще дивний досить...то вдариш він тяжко летить, то летить як тенісний....хз...
ТАк ще кардинально змінили розкладку кнопок на клаві(їх призначення)-оце ХЗ нащо....я поки перевстановив ті клавіші то 4 рази з гри виходив...доречі перевтсановивши клавіші так і бігав за допомогою ЛІВОГО Shift'а, хоча на БЕГ и СКОРОСТЬ БЕГА виставив E i ще якусь незадіяну кнопку. кароче якась чухня. Просто хотів би побачити того шланга який це переробив...і ще...чомусб відсутній пресинг...
Дуже сподобалась деталізація, я виставив максимальні настройки(на моєму компі все чудово йде)-то травичка просто клас(та яка під ногами! ), і гравці промальовані класо і форма, правда сітка....то пісец...як від стіни відбивається м'яч... Що ще приємно здивувало - суперник не такий вже тупий і прямолінійний...(Правда я виграв 6-0 міланом у челсі) але все-таки просто прямо вже непройдеш. А от пасом, супер! Правда вибір важкості у демці немає, тому чекаю 14 жовтня.
Ще сподобалась анімація. Падіння при підкатах. Бля як в реалі!
якщо є питання - кажіть!
Я звиайно фанат ФІФА! Але...чекав кращого!