Интервью с Никулиным 1 - Вот и начался долгожданный кубок Партизана, как вам начало?
-Буду з Вами відвертим і признаюсь, що мені складно дати об'єктивну оцінку стосовно його початку. Справа в тому, що я один з тих людей, які допомагають в проведенні цього молодого, але дуже переспективного в майбутньому проекту. Впевнений тільки в одному, адміни роблять все від них залежне, щоб цей турнір був кращим, цікавішим і престижнішим.
2-Оправдал ли кубок свои ожидания?
-Я думаю ще передчасно говорити про мої враження від кубку, треба дочекатися його фіналу.
3-Вы были фаворитом встречи,но неожадианно уступили с минимальным счетом,что случилось с командой,какая линия дала сбой?
-Ви знаєте, футболпрогнозування це такий вид спорту, де немає фаворитів. На мою думку, тут кожен може виграти в любого суперника, головне вибрати правильну тактику і зіграти на його слабких сторонах, також не забуваємо про її величність Фортуну. Те що моя команда зіграла не кращим чином це факт, тому будуть зроблені певні висновки і випливаючі з цього рішення. Я аж ніяк не хочу применшувати заслуги мого суперника, він зіграв в цьому матчі достойно і виграв по праву.
4-Каковы шансы на роход в след этап у вас и у вашего противника?
-Не зважаючи на мінімальний програш моєї команди, я вважаю що шанси в нас рівні і вся боротьба ще попереду.