The Partizan`s Cup. FINAL.
|
|
=-MaZaHaKa-= | Дата: Середа, 25.02.2009, 21:37 | Повідомлення # 1 |
Генералиссимус
Група: Заблокированные
Статус: Offline
| ФІНАЛ Nikulin - Vovan_the_best ДЕДЛАЙН 27.02.09 о 23:00 1. (Анг) Вест Хэм - Манчестер Сити 2. (Анг) Болтон - Ньюкасл 3. (Гер) Боруссия Д - Хоффенхайм 4. (Гер) Вердер - Бавария 5. (Исп) Атлетик Б - Севилья 6. (Исп) Атлетико Мадрид - Барселона 7. (Ита) Сампдория - Милан 8. (Ита) Интер - Рома 9. (Фра) Сошо - Ницца 10. (Фра) Монако - Сент-Этьен
|
|
| |
=-MaZaHaKa-= | Дата: Середа, 25.02.2009, 21:40 | Повідомлення # 2 |
Генералиссимус
| bwin.com Nikulin - Vovan_the_best 2.60 - 3.20 - 2.60
|
|
| |
Partizan | Дата: Середа, 25.02.2009, 22:53 | Повідомлення # 3 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
| принимаю ставки,Кошелек марафона,или вебммани
|
|
| |
Partizan | Дата: Неділя, 01.03.2009, 00:15 | Повідомлення # 4 |
Генералиссимус
| Nikulin 1. (Анг) Вест Хэм - Манчестер Сити 1-2 2. (Анг) Болтон - Ньюкасл 1-1 3. (Гер) Боруссия Д - Хоффенхайм 2-1 4. (Гер) Вердер - Бавария 1-3 5. (Исп) Атлетик Б - Севилья 1-1 6. (Исп) Атлетико Мадрид - Барселона 1-2 7. (Ита) Сампдория - Милан 0-2 8. (Ита) Интер - Рома 2-0 9. (Фра) Сошо - Ницца 1-0 10. (Фра) Монако - Сент-Этьен 2-0 Vovan_the_best 1. (Анг) Вест Хэм - Манчестер Сити 1:1 2. (Анг) Болтон - Ньюкасл 2:1 3. (Гер) Боруссия Д - Хоффенхайм 2:1 4. (Гер) Вердер - Бавария 1:2 5. (Исп) Атлетик Б - Севилья 1:1 6. (Исп) Атлетико Мадрид - Барселона 1:2 7. (Ита) Сампдория - Милан 0:1 8. (Ита) Интер - Рома 2:1 9. (Фра) Сошо - Ницца 2:1 10. (Фра) Монако - Сент-Этьен 1:0
|
|
| |
Nikulin | Дата: Неділя, 01.03.2009, 22:47 | Повідомлення # 5 |
Генералиссимус
| Блін... Через прорахунки з програмою у нас буде переігровка... Ох мої нервові клітини...
|
|
| |
Nikulin | Дата: П`ятниця, 06.03.2009, 23:28 | Повідомлення # 6 |
Генералиссимус
| Спецом цілий тиждень не писав так як хотів подивитись чим це все закінчиться! А закінчилось все, вибачте за слово, ХУЙОВО!!! 1) за тиждень часу адміном не було навіть підбито підсумки нашого з Вованом фіналу; 2) -//- фіналу за третє місце; 3) не винесено елементарних пояснень на рахунок недолугої лінії на фінали! Це я про відсутність додаткового часу та пенальті. Що за їх відсутності мало би привести до переігровки фіналу; 4) вже п'ятниця і 23-00, а лінії все ще немає!!! Я вже не говорю ні про які обзори чи інтерв'ю... Ви знаєте, я здогадувався що до цього може дойти. Але не хотів робити поспішних висновків і робити зайвий галас, мабуть був вищої думки про цю людину. Я розумію все: диплом, витікаючі з нього святкування, дівчина, проблеми дома і ще маса інших причин. Но коли в силу цих причин ти не можеш довести цей турнір до кінця, то поручи це комусь іншому! Нехуй так ЛАЖАТИ на самому фініші і забивати повний БОЛТ!!! Я навіть догадуюсь, що ти на це відповісиш: "Нікулін, та ти ж ТОЖЕ АДМІН! Якого хуя ти в мене хочеш?" А я тобі скажу: "Якщо б ти грав в фіналі, то я для тебе провів би дійсно ФІНАЛ! Яким би ти пишався, який би ти запам'ятав на довго, який би ти в кінці-кінців хотів виграти... А не якусь ПАРАШУ підсунув..."
P.S. До речі, лови плюс в репутацію! ОТЛИЧНЫЙ ФИНАЛ!!!
|
|
| |
Partizan | Дата: Субота, 07.03.2009, 10:55 | Повідомлення # 7 |
Генералиссимус
| поругался? а если действительно времени нет?ты видел как я бываю в аське?а когда я в аське тогда и комп включен,я не собираюсь отвечать на твои вопросы,но если ты неможешь понять эллементарного то...я промолчу... <_<
|
|
| |
andriyko | Дата: Субота, 07.03.2009, 11:29 | Повідомлення # 8 |
Генералиссимус
| Програмка на перегравання ФІНАЛУ Основний час: Болонія-Сампдорія Наполі-Лаціо Рекреатіво-Вальядолід Гетафе-Малага Рен-Осер Гавр-Сошо К'єво - Кальярі Армінія-Айнтрахт Зоря-Арсенал Гімараєш-Белененсеш Дод.Час: Мальорка - Бетіс Лечче-Реджина Фіорентина-Палермо Пенальті: Сент-Етьєн - Нант Твенте-ПСВ Депортиво-Расінг ДЕДЛАЙН 07,03,2009 о 22-00 або до дЕДЛАЙНУ який введе Стас
|
|
| |
andriyko | Дата: Субота, 07.03.2009, 22:14 | Повідомлення # 9 |
Генералиссимус
| *Vovan the best* Основний час: Болонія-Сампдорія 1:0 Наполі-Лаціо 2:1 Рекреатіво-Вальядолід 2:1 Гетафе-Малага 1:1 Рен-Осер 1:0 Гавр-Сошо 1:1 К'єво - Кальярі 2:1 Армінія-Айнтрахт 2:1 Зоря-Арсенал 2:0 Гімараєш-Белененсеш 1:0 Дод.Час: Мальорка - Бетіс 2:0 Лечче-Реджина 2:1 Фіорентина-Палермо 2:1 Пенальті: Сент-Етьєн - Нант 2:0 Твенте-ПСВ 1:3 Депортиво-Расінг 3:1 Nikulin Основний час: Болонія-Сампдорія 1-1 Наполі-Лаціо 1-1 Рекреатіво-Вальядолід 2-1 Гетафе-Малага 1-1 Рен-Осер 1-0 Гавр-Сошо 1-2 К'єво - Кальярі 1-0 Армінія-Айнтрахт 2-1 Зоря-Арсенал 1-0 Гімараєш-Белененсеш 1-1 Дод.Час: Мальорка - Бетіс 2-1 Лечче-Реджина 2-1 Фіорентина-Палермо 1-0 Пенальті: Сент-Етьєн - Нант 2-0 Твенте-ПСВ 1-1 Депортиво-Расінг 1-0
|
|
| |
Partizan | Дата: Неділя, 08.03.2009, 19:57 | Повідомлення # 10 |
Генералиссимус
| Как бы не Закончился пос.матч гетафе,всё рано победу в Матче одержил Vovan_the_best ПОзДРАВЛяЕм ВОВУ в очередной раз он доказал что способен на многое!!!ждём награждения победителя))))как состоится выложу фотки!!!! Спасибо всем участникам турнира...1 блин как гвоориться комом но на след турнир придётся делать не 1 организатора а больше,я примуэто во внимание всем спасибо все свободны)как только появиться время думаю в течении 2,3 дней куплю грамоты и вышлю призерам турнира! 2 место Никулин 3 место РАпид
|
|
| |
Rapid | Дата: Неділя, 08.03.2009, 20:05 | Повідомлення # 11 |
Генерал-лейтенант
Група: Проверенные
| Вітаю Вована. СлавКо не розчаровуйся, 2-е місце теж успіх... Але ти можеш мати і перше! ))) Стасу і решті дякую за організацію такого турніру.
|
|
| |
Nikulin | Дата: Неділя, 08.03.2009, 22:30 | Повідомлення # 12 |
Генералиссимус
| Блять............
|
|
| |
Vovan_the_best | Дата: Неділя, 08.03.2009, 23:25 | Повідомлення # 13 |
Генерал-лейтенант
Група: Привыкающие
| Ах жаль, фонда не было))) я бы отметил))))))))))) Всем спасибо за поздравления... Я чемпион!!!!!! ууурррааа!!!!!!!!!
|
|
| |
ua-football | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 01:22 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Vovan_the_best, Поздравляю с победой. Очень рад за тебя. Как и говорил раньше, болел только за тебя. Жолко что ты не игрок нашей команды.... Еще раз поздравляю... Организаторам спасибо... Еще хотел бы отметить Nikulin и Rapid, очень классные игроки, берегите их, а то переманю.
|
|
| |
Saj | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 02:46 | Повідомлення # 15 |
Генерал-полковник
Група: Проверенные
| Поздравляю Вована с победой! при любых блинах турнир получился интересным.... ...тема для админов.... Так как многие зрители жалуются на отсутствие прогнозов в темах может раскатаем меж собой открытую круговую(в 1 круг...или по желанию в 2 )но в отркытой теме...думаю тех кто заходит в гости и тех кто уже давно с нами встряхнет и подстегнет на новые подвиги и достижения...) P.S. ...но здесь админам нужно дойти к полному консенсусу и взаимопониманию.
|
|
| |
Nikulin | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 09:57 | Повідомлення # 16 |
Генералиссимус
| Дякую за гру! Вчора ти тільки підтвердив свій клас, а він в тебе на пристойному рівні. Мої вітання! Дякую за підтримку! Ми з Андрієм якось вже обговорювали можливість проведення внутрішнього чемпіонату між збірниками. Його головною метою мала бути провірка форми учасників збірної, що б давало нам якусь інформацію для визначення складів на ігри. На скільки мені відомо, то серйозні команди проводять подібні речі. Так як надійшла така пропозиція від Сая, то є резон задумане перевести в реальність. Тому протягом дня я переговорю з адмінами і ввечері дам вердикт.
|
|
| |
andriyko | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 11:44 | Повідомлення # 17 |
Генералиссимус
| Quote (Saj) Поздравляю Вована с победой! при любых блинах турнир получился интересным.... ...тема для админов.... Так как многие зрители жалуются на отсутствие прогнозов в темах может раскатаем меж собой открытую круговую(в 1 круг...или по желанию в 2 )но в отркытой теме...думаю тех кто заходит в гости и тех кто уже давно с нами встряхнет и подстегнет на новые подвиги и достижения...) P.S. ...но здесь админам нужно дойти к полному консенсусу и взаимопониманию. давно пропонував. зара придумаєм)
|
|
| |
ua-football | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 22:33 | Повідомлення # 18 |
Сержант
|
|
|
| |
andriyko | Дата: Понеділок, 09.03.2009, 22:38 | Повідомлення # 19 |