Неділя, 05.05.2024, 21:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Мир спортивных прогнозов
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Друзья сайта
ФЕХТУВАННЯ НА ВIЗКАХ
Мини-чат
500
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2008 » Листопад » 8 » от сукі
от сукі
19:26

На матче "Карпаты" - "Арсенал" готовилась масштабная провокация


Сотрудники Госавтоинспекции Львовской области сегодня утром на подъезде ко Львову задержали автобус, в котором ехали 60 фанов футбольного клуба «Арсенал» (Киев).

Об этом корреспонденту УНИАН сообщил начальник Львовского городского управления милиции Игорь ЦИКАЛО.

«Остановив для досмотра автобус марки «Неоплан», сотрудники ГАИ обнаружили у пассажиров автобуса целый арсенал спецсредств, которые предназначались для создания массовых беспорядков, драк и увечий. Пассажирами автобуса оказались фанаты «Арсенала», которые были доставлены во Львовское городское управление милиции, где они находятся и сейчас», - сообщил И.ЦИКАЛО.

По его словам, среди изъятого – более 100 спортивных бинтов, более 100 специальных рабочих рукавиц, нескольких газовых баллончиков различных марок и модификаций, 4 устройства для отстрела газовыми капсулами, несколько пар кикбоксерских рукавиц, несколько кастетов, а также специальные защитные боксерские капы на зубы.

Как отметил руководитель милиции Львова, в данное время правоохранители проводят следственные действия и берут объяснения у задержанных фанов, среди которых 21 гражданин России, жители Киевской, Волынской и Черниговской областей. Милиция пытается выяснить, кто отправил их во Львов на сегодняшний футбольный матч между местным футбольным клубом «Карпаты» и ФК «Арсенал».

«Очевидно, что планировалась массовая провокация во время футбольного матча, чтобы проиллюстрировать, что Львов является потенциально опасным и не подготовленным к проведению Евро-2012. Однако правоохранители прилагают все усилия, чтобы выявлять и не допускать эти заказные акции», - сказал И.ЦИКАЛО.

Просмотров: 1866 | Добавил: andriyko | Рейтинг: 3.0/2 |
Всего комментариев: 7
7 andriyko  
0
Фаны Арсенала во Львове: отпустят всех

Милые ребята?Очередная мутная история, похоже, так и останется в тумане.

У день проведення у Львові футбольного матчу між Карпатами та Арсеналом правоохоронцям удалося запобігти бійці між уболівальниками цих команд.

Отримавши оперативну інформацію про ймовірну сутичку фанів, міліціонери перевірили автобус із прихильниками канонірів при в'їзді в місто. Під час обшуку виявили справжній арсенал для проведення вуличної бійки.

В автобусі перебувало близько 60 фанатів столичного ФК Арсенал. Щоправда, більшість із них київської прописки не мали. Більше двох десятків були громадянами Росії, інші з Донецька, Волині й інших міст України. Під час перевірки в автобусі знайшли кастети, ножі, прилад для відстрілу газових капсул, а також майже сто пар спортивних бинтів, робочих рукавиць. Усіх пасажирів автобуса затримали та відправили в міське управління внутрішніх справ. Але там вони перебуватимуть не довго. Правоохоронці мають намір зняти у фанів відбитки пальців і зазнимкувати їх, після чого всіх відпустять. Як стало відомо Газеті, чимало затриманих не вперше намагалися влаштувати бійку у Львові.

Торік, також у день гри Карпати - Арсенал, їх уже затримували в нашому місті. Фани обох команд зійшлися в парку Костюшка, бійка тривала кілька хвилин, після чого прибула міліція. Тоді до Львова приїхали люди з Москви, Тбілісі, Мінська, Донецька, Криму, - розповів Газеті один із учасників сутички, який зі зрозумілих причин попросив не називати його прізвища. - Колотнеча була спонтанною, тобто заздалегідь про неї не домовлялися. Тривало все декілька хвилин, оскільки потім приїхали міліціонери. А тому потерпілих тоді було небагато.

Фани Карпат та Арсеналу вже давно є непримиренними ворогами. Почалося це ще в середині 1980-х років. В Україні тоді сформувалося два табори футбольних уболівальників. Одні підтримували товариські стосунки із прихильниками московських клубів, а інші постійно конфліктували з росіянами. Радянський Союз розвалився, а ворожнеча та поділ на два табори в Україні залишилися. Уболівальники київського Динамо, дніпропетровського Дніпра і львівських Карпат протистоять шанувальникам столичного Арсеналу, одеського Чорноморця і запорізького Металурга. Хулігани також ворогують зі своїми географічними сусідами. Дербі з сусідами часто передує бійка вболівальників команд. Обопільну нелюбов один до одного відчувають уболівальники Карпат і Волині або Карпат і Закарпаття.

Столичний Арсенал у середовищі вболівальників називають лівацькою групою - вони підтримують антинаціоналістичні погляди, а деякі з них навіть антиукраїнські. Ще цю групу називають Антифа, оскільки каноніри вважають патріотизм фашизмом. Саме тому перед футбольними поєдинками Арсеналу з Карпатами відбуваються сутички. Таке трапляється не лише у Львові, а й у Києві.


6 Partizan  
0
надо быть ОООООЧень наивными happy

5 Partizan  
0
Всё равно ппц был бы Россиянам....скоко их там было человек 20-25 та писец им был бы...половину поубивали...в чужом город ехать так....пфффф

4 Partizan  
0
Жесть.....ну просто Додики что ещё сказать..жаль что в нашей стране такиие конченый боллельщики!!вы хотите чтобы всё было так как в Италии,та лучше бы бля было бы как в Англии!!моральные уроды.....призераю таких!да и не только я!

3 andriyko  
0
60 озброєних фанів футбольного клубу "Арсенал" затримали правоохоронці у Львові. За повідомленням міськуправління міліції, автобус, у якому їхали фани, зупинили для перевірки. В салоні виявили цілий арсенал спецзасобів: спортивні бинти, робочі та кікбоксерські рукавиці, захисні капи, кастети і газові балончики. Нині правоохоронці з'ясовують, хто відрядив до Львова озброєних фанів на сьогоднішній футбольний матч "Карпати" - "Арсенал". Прихильників футбольного клубу, серед яких 21 громадянин Росії - мешканці Київської, Волинської та Чернігівської областей - затримали.

2 andriyko  
0
хлебало закрий, а то б вас позакривали надовго! під землею!
І що мало вас? - 20 громадян мами-росії привезли))) smile

1 окк  
0
Повезло вам суки....

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024