Неділя, 12.05.2024, 00:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Мир спортивных прогнозов
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
ФЕХТУВАННЯ НА ВIЗКАХ
Мини-чат
500
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2010 » Серпень » 28 » Карпати проходять Галатасарай (+відео)
Карпати проходять Галатасарай (+відео)
00:28

Карпати пропустивши гол на 91-й хвилині, змогли у меншості зрівняти рахунок і тим самим вийти у Груповий етап Ліги Європи.


Матч-віку, так називали цей матч у Львові.

Матч викликав шалений ажіотаж, квиток перед матчем можна було купити хіба що у спекулянтів за дуже великі гроші. 

”Україна” була заповнена вщерть. Пустував лише сектор турецьких вболівальників, яких прибуло підтримати команду близько 70.

Карпати не могли використати у матчі свого основного "опорника” – Самсона Годвіна. На його місце вийшов Андрій Ткачук. У турків був відсутнім Харі Кьюел, який зробив дві результативні передачі у стамбульському матчі.

Початок матчу був за гостями, які активно використовуючи флангові атаки, старались тим самим відразу "взятися за діло”, але львів'яни вистоявши третину тайму, з кожним разом щораз впевненіше і більшими силами йшли вперед, виконали кілька кутових і штрафних ударів, але до реальної небезпеки біля воріт Уфука справа не доходила.

Неприємність сталася за 5 хвилин до свистка на перерву, це Олег Голодюк отримав удар у лице, і його змушений був замінити грузин Гурулі.

Перший тайм вселяв оптимізм у те що Карпати встоять, витримають натиск суперників.

Друга 45-ти хвилинка розпочалася знову з наступу турків, які в основному будували всі свої атаки через Алі Турана, який тетроризував ліву бровку львів’ян.

На 61-й хвилині виник перший по-справжньому небезпечний момент у гостей, це Барош після прострілу з флангу пробивав у кут воріт, але Тлумак блискуче "потягнув” цей м'яч і перевів його на кутовий.

Майже відразу Карпати відповіли ударом головою Кузнецова, але захисник виніс м'яч з лінії воріт. 

На 72-й хвилині арбітр залишив Карпати у меншості, Кузнецов боровся до останнього з Алі Тураном, і легко зачепив турка ногою у голову, нічого кримінального у цій ситуації спочатку арбітр не побачив, але підійшовши до місця інциденту – витягнув з кишені червону картку.

Кононов замін не робив, ніхто не випадав з гри, хлопці боролися за себе і Кузнецова який вже пішов у роздягальню.

Правда помітити візуально той факт що Карпати грали у меншості можна було лише у останні хвилини, коли Карпати оборонялися всіма силами. 

Правда тут виник найнебезпечніший момент у Карпат – це Сергій Зеньов класно обігравши і оббігши захисника ввірвався у штрафний майданчик, положив захисника на "п'яту точку”, але затримався з ударом і захисники які набігли розрядили ситуацію.

Коли резервний арбітр підняв табличку з надписом "+4” стадіон захтих…. Це Айдин Йілмаз скористався тим що Тубіч підсковзнувся, і вийшовши сам-на-сам з голкіпером пробив низом 0:1.

Але стадіон вірив у свою команду, вірила і команда у те що МОЖНА забити, і ВОНА ЦЕ ЗРОБИЛА!

Тубіч зробив дальню передачу у штрафний майданчик, Худоб'як поборовшись до останнього за "мертвий” м'яч і з лінії поля зробив простріл у воротарський майданчик, де набіг Артем Федецький і забив ГОООООЛЛЛЛ!

 Стадіон "вибухнув” емоціями! Це було щось!

Федецький за своє "надмірне" святкування голу отримав другий гірчичник, і покинув поле.

Турки встигли лише розіграти м'яч у центрі поля і після невдалої атаки турків, Тлумак вибив м'яч і тут пролунав фінальний свисток.

Браво Карпати! Браво Кононов! Браво Федецький! Браво стадіон!



Карпати - Галатасарай 1:1 (перший матч 2:2)

Голи: Федецький, 90+3 - Айдин, 90+1
Карпати: Тлумак, Федецький, Мілошевіч, Тубіч, Даніло Авелар, Ткачук, Голодюк (Гурулі, 41), Худоб'як, Кожанов (Кополовець, 79), Кузнєцов, Зеньов (Батіста, 89)
Галатасарай: Уфук, Алі Туран (Емре Чолак, 81), Ніл, Сервет, Хакан Балта, Мустафа Сарп (Айдин, 74), Айхан, Баріш, Сердар (Цана, 49), Арда Туран, Барош
Попередження: Федецький - Хакан Балта, Арда Туран, Сервет, Али Туран
Вилучення: Кузнєцов, 71, Федецький, 90+4


Спеціально для http://www.footcin.com Андрій Демчук


Просмотров: 1216 | Добавил: andriyko | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Rapid  
1
То був повний піжджЄц...
Після голу Федецького всі просто одуріли... ))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024